Voetbal4U.BE
Mis niets

Marvin Zeegelaar droomt van terugkeer bij Ajax

Marvin Zeegelaar speelt momenteel voor het Italiaanse Udinese maar hij droomt ervan om ooit terug te keren bij Ajax. “Voor mij zou het een droom zijn, als het ware. Maar je moet ook realistisch zijn. Ajax is ook verdergegaan en de club is gericht op jonge spelers.

Natuurlijk heeft de club ervaren spelers nodig, maar de vraag is of je genoegen neemt met een rol in de kleedkamer”, vertelt de wingback (31) aan Ajax Showtime. Zeegelaar staat bekend als iemand die de hele linker flank kan bestrijken. “Er zijn inderdaad niet veel linksbenige spelers die de hele linkerkant bestrijken. Laatst heb ik ook centraal gespeeld en dat ging mij ook goed af. Ajax blijft altijd een club naar mijn hart. Sowieso ga je tegen Ajax geen ‘nee’ zeggen, maar ik weet niet hoe realistisch een terugkeer is, haha. Mijn contract bij Udinese loopt na dit seizoen af. Dan moet ik kijken wat ik ga doen. Een verlenging bij Udinese zou ook zeker kunnen.”

Hij vermaakt zich immers prima in Udine. “De Serie A is een mooie competitie en Udinese is een goede club. Er spelen veel jonge spelers en dat wordt aangevuld met ervaren spelers. In de afgelopen zomer is Rodrigo de Paul voor 35 miljoen euro vertrokken naar Atlético Madrid, terwijl Juan Musso voor 20 miljoen euro werd verkocht aan Atalanta Bergamo. Udinese is een goede club om voor te spelen. Er hangt een goede sfeer en de accommodatie is perfect. Vorig jaar heb ik er rond de dertig wedstrijden gespeeld en dit jaar moet ik weer vechten voor mijn plekje. We hebben een grote selectie. De laatste twee duels zat ik op de bank, maar de trainer rouleert veel.”
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *