Voetbal4U.BE
Mis niets

‘Mbaye Diagne-soap kent bijzondere wending bij Club Brugge’

Een bijzondere wending voor Mbaye Diagne bij Club Brugge. De aanvaller zou namelijk weer voor een rentree staan bij Blauw/Zwart. Club had gehoopt om Diagne in de wintermercato te laten terugkeren naar Galatasaray, daarover werd echter geen akkoord gevonden.

Vervolgens kreeg de spits enkele weken de tijd om een andere club te vinden. Door uiteenlopende redenen werd dat ook geen succes. Ondertussen werd er met de nodige modder gesmeten vanuit Turkije en ook Diagne zelf dreigde al met een rechtszaak indien hij niet meer zou mogen meetrainen bij Club.

En dus is de leider uit de Jupiler Pro League genoodzaakt om water bij de wijn te doen. Zo meldt Het Laatste Nieuws dat Diagne zich vanaf woensdag weer in het Belfius Basecamp moet melden. Daar zal hij opnieuw mogen trainen, weliswaar met een individueel programma. Volgens de krant werd de Senegalees eigenlijk al begin februari terug verwacht, maar hij hield zich dus niet aan de afspraak. De kans op een terugkeer als volwaardig lid van de A-kern lijkt dan ook quasi onbestaande.


VERDUBBEL DE WINST VAN JE EERSTE TWEE WEDDENSCHAPPEN BIJ UNIBET.BE! (INSCHRIJVEN DUURT SLECHTS EEN MINUUTJE!)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *