Voetbal4U.BE
Mis niets

Neymar ook volgend seizoen speler van Paris Saint-Germain

Neymar speelt ook volgend seizoen voor Paris Saint-Germain. Er is namelijk een akkoord bereikt over een nieuwe contract.

“Het verlengen van mijn contract bij PSG is niet langer een item”, bevestigde Neymar de aanstaande verlenging van zijn verbintenis in de Franse hoofdtad. “Ik voel me hier ontzettend op mijn gemak, ik ben thuis. Ik ben nu gelukkiger dan voorheen.” Die woorden sprak hij niet alleen vanwege de gewonnen kwartfinale in de Champions League: in zijn nieuwe tot 2026 lopende verbintenis zou hij liefst 36,8 (!) miljoen euro per seizoen gaan verdienen, plus een meer dan riante Champions League-bonus.

Mede daardoor kan Ronald Koeman de komst van Neymar zeer vermoedelijk vergeten. Aangezien de huidige overeenkomst in 2022 afloopt van de aanvaller, hoopte men in Catalonië op een ruildeal met Ousmane Dembélé: dit lijkt voorlopig van de baan en dat zou ook goed nieuws voor Memphis Depay (27) kunnen zijn. De spits van Olympique Lyon is na dit seizoen transfervrij en ook hij wordt gelinkt aan een gang naar Camp Nou.
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *