Voetbal4U.BE
Mis niets

‘Neymar wil in de zomer terugkeren bij FC Barcelona’

Neymar heeft aangegeven dat hij in de zomer een comeback wil gaan maken bij FC Barcelona. Hij is sinds zijn afscheid in 2017 al meermaals gelinkt aan een terugkeer naar Barcelona.

Eerder dit seizoen leek de Braziliaan deze route af te sluiten door in te gaan op een contractaanbieding van PSG, maar enkele maanden later is er nog altijd geen witte rook vanuit Parijs. Volgens Ara heeft Neymar inmiddels besloten om zijn laatste contractjaar niet uit te dienen om een Barcelona-hereniging mogelijk te maken.

Neymar flirtte eerder dit seizoen al met Messi, die een aflopend contract heeft in Camp Nou. Op dat moment leek alleen een hereniging in Parijs haalbaar, maar de afgelopen maanden zou alles zijn veranderd. Messi lijkt de Catalanen trouw te blijven en Neymar zou nu alles op alles zetten om een jaar voor zijn transfervrije status terug te keren op bekend terrein.

PSG moet door de contractduur van Neymar deze zomer een keuze maken: verlengen óf verkopen. Een afscheid zou pijnlijk zijn, juist omdat ook Kylian Mbappé met een vertrek dreigt.Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *