Voetbal4U.BE
Mis niets

‘Olympiakos richt pijlen op bankzitter van Anderlecht’

Het Griekse Olympiakos Pireaus wil zich gaan versterken met Anderlecht-speler Francis Amazu. Een definitieve transfer of zelfs een huurdeal zijn opties. Dat Olympiakos wordt genoemd, is geen toeval. Amuzu is verbonden aan het kantoor van Christophe Henrotay, dat zeer goede banden heeft met de topclub.

Olympiakos kan zich tegen Omonia Nicosia plaatsen voor de groepsfase van de Champions League. Het won de heenmatch met 2-0 en de club lijkt dus zeker te zijn van de nodige miljoenen.

WINT CLUB BRUGGE ZONDAG VAN ANDERLECHT? PAK NU 10KEER JE INZET!

Amuzu is bij Anderlecht een invaller, maar zijn ontwikkeling stagneert. De jonge Belg heeft het moeilijk om de laatste stap te zetten en in de eindfase verliest hij te vaak het overzicht. De speler ligt nog tot medio 2024 onder contract en heeft volgens Transfermarkt.de een marktwaarde van 3,6 miljoen euro. Voor pakweg 5 miljoen euro lijkt Anderlecht wel te willen meewerken.

Op de flank heeft Vincent Kompany bovendien de nodige weelde. Met Mustapha Bundu, Jérémy Doku, Yari Verschaeren, Anour Ait El Hadj en zelfs Zakaria Bakkali zijn er nu al vijf gegadigden voor twee plaatsen. Amuzu was bij RSCA in de eerste ploeg tot op heden goed voor 5 goals en 6 assists in 70 wedstrijden.
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *