Voetbal4U.BE
Mis niets

“Op dat vlak zijn Vanaken en Vormer beter dan Roberto Firmino”

Vorig seizoen speelde doelman Simon Mignolet nog bij Liverpool. Dit seizoen houdt hij het doel schoon bij Club Burgge. Op training dollen Ruud Vormer en Hans Vanaken met de doelman, die door de twee regelmatig aan Roberto Firmino en Mohamed Salah wordt herinnerd.

In Het Laatste Nieuws praat Mignolet over de voetbalhumor van Vanaken en Vormer. “Als Ruud of Hans op training scoren, roepen ze: ‘Dat is wat anders dan Firmino en Salah, hé!’ Onze relatie is zeer goed. Ook de sfeer op training en de beleving hier is super. Je kan het vergelijken met die bij de nationale ploeg. Club is een vriendengroep.”

Wie werkt er volgens Mignolet het beste af, zijn oude of zijn huidige ploegmaats? “Zowel Hans als Ruud zijn heel goede afwerkers. Firmino en Mo zijn natuurlijk ongelooflijke voetballers, maar Firmino is geen geboren killer. Hans en Ruud moeten qua afwerking zeker niet onderdoen voor ‘Bobby’. Ik durf zelfs te zeggen dat Hans en Ruud op dat vlak beter zijn dan Roberto Firmino. En dat ze van een vergelijkbaar niveau zijn als Mo.”
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *