Voetbal4U.BE
Mis niets

OPVALLEND: “Club Brugge moet Griezmann aankijken en hem uitlachen”

Club Brugge heeft erg zwaar geloot in de Champions League. Blauw/Zwart treft AS Monaco, Borussia Dortmund en Atletico Madrid. Een helse klus om door te stoten, maar niet iedereen acht Brugge kansloos.

De Nederlandse columnist Niko Dijkshoorn denkt dat Club wel degelijk iets kan rapen, als het de tegenstanders mentaal onder druk kan zetten. “Op fysiek gebied kan ik de spelers van Brugge niets meer leren, maar psychologisch denk ik dat er veel te winnen valt. Ik heb mij verdiept in de eigenaardigheden van de verschillende tegenstanders en ik denk dat Club Brugge puur op psychologische intimidatie makkelijk de halve finale kan bereiken”, schrijft hij al cynisch in Het Nieuwsblad.

facebook VOETBALWEDDEN? Stort €40 en speel met €120 bij UNIBET! SCHRIJF JE HIER IN!! facebook

Die intimidatie moet volgens Dijkshoorn best al in de spelerstunnel beginnen. “Kijk met drie spelers tegelijk naar Antoine Griezmann en lach hem uit. Heel belangrijk is dat je dit goed oefent. Kijken, nog eens kijken, elkaar aanstoten, weer kijken en dan precies tegelijk heel hard ­lachen. Daar breek je iedere voetballer mee in tweeën.”
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *