Voetbal4U.BE
Mis niets

OPVALLEND: ‘Conflict loopt hoog op, Real lacht met eisen Cristiano Ronaldo’

Het zou helemaal mis zijn gegaan tussen Cristiano Ronaldo en Real-voorzitter Florentino Perez. Dit weet het medium Sport te melden.

Naar verluidt botert het al een jaar niet tussen de preses en zijn sterspeler. Na afloop van de Champions League-finale van een jaartje geleden in Cardiff zou de Spanjaard Cristiano een flinke salarisverhoging beloofd hebben, maar daar heeft de aanvaller naar verluidt nog helemaal niets van gemerkt. Via zijn zaakwaarnemer Jorge Mendes heeft hij meermaals geïnformeerd naar de afspraak, maar ook de spelersagent kreeg nul op het rekest van de clubleiding in de Spaanse hoofdstad.

facebook WK KOORTS!!: UNIBET VERDEELT €1.000.000 ALS BELGIE HET WK WINT! SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN EN PAK JOU DEEL VAN DE WINST! + 80EURO WELKOMSTBONUS!! facebook

Volgens de laatste berichten wil Ronaldo ongeveer 37 miljoen euro netto per jaar gaan verdienen, maar ligt de aanbieding van Real 7 miljoen euro lager. De aanvaller dreigt nu te vertrekken, maar daar zouden de directeurs van De Koninklijke een beetje schamper over doen. De international van Portugal kost een flink bedrag en men denkt niet dat er een club is die dat voor hem wil betalen, aangezien hij al bijna 34 jaar oud is. Daarom zouden de grillen van de ster weggelachen worden.
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *