Voetbal4U.BE
Mis niets

‘Phillipe Clement kiest voor verrassing in ploeg voor Bekerfinale’

Vanavond staat de bekerfinale tussen Club Brugge en Royal Antwerp op de kalender. Blauw-Zwart start alvast als favoriet, al kampt coach Philippe Clement met personele zorgen.

Zo kregen een aantal spelers in aanloop naar de finale af te rekenen met darmproblemen, het ging daarbij onder meer om Mechele, Dennis, Balanta en Ricca. Desondanks zou het viertal normaal gezien wel fit geraken. Die eerste wordt zelfs in de basisploeg verwacht naast Deli en Mata in de defensie. En in doel neemt uiteraard Mignolet plaats.

Op het middenveld zijn Vanaken en Vormer uiteraard twee certitudes. De twee meest recente Gouden Schoenen krijgen allicht het gezelschap van Rits. Op de flanken mogen we dan weer Sobol en Diatta verwachten. Enkel voorin is het nog wat gokken op de keuzes van Clement. Een duo Okereke-Badji lijkt het meest logische, maar volgens onder meer La Dernière Heure en Het Laatste Nieuws zou de keuze wel eens op De Ketelaere-Badji kunnen vallen. Met een respectievelijke leeftijd van 19 en 18 jaar zou dat duo toch een behoorlijke verrassing zijn.

De mogelijke opstelling van Club:

Mignolet; Mata, Mechele, Deli; Diatta, Vormer, Rits, Vanaken, Sobol; De Ketelaere (of Okereke), Badji
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *