Voetbal4U.BE
Mis niets

Ploeggenoten hebben het gehad met rode kaarten van Lamkel Zé

Bij Royal Antwerp hebben ze het een beetje gehad met de fratsen van Lamkel Zé. Hij pakte in een vriendschappelijke wedstrijd tegen een Spaanse selectie een domme rode kaart door na te trappen op zijn tegenstander. Zijn ploegmaats hebben het stilaan gehad met de stoten van de aanvaller.

Zo waren Wesley Hoedt en Steven Defour bijzonder hard voor Lamkel Zé. “Als jullie en wij daar aandacht gaan aan schenken, dan komt Lamkel Zé weer in de spotlights te staan. En dat verdient hij absoluut niet”, verklaarde Hoedt aan Sporza. “Dit moet opgelost worden binnen de kleedkamer, want zo kan het inderdaad niet verder. Onvermijdelijk krijgt dit nu weer aandacht, maar dit hoort absoluut niet thuis op een voetbalveld en al zeker niet in een oefenmatch.”

“Het is iets wat we nu intern moeten regelen”, vond ook Defour. “We hebben instructies gekregen dat we er eigenlijk niet veel over mogen zeggen. Het is ook niet echt aan ons om er naar de buitenwereld toe grote uitspraken over te doen, maar het is wel tijd dat dit intern aangepakt wordt.”
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *