Voetbal4U.BE
Mis niets

Portugees Pepe hielp Club Brugge aan Mitrovic

Dit seizoen haalde Club Brugge definitief Matej Mitrovic weg bij het Turkse Besiktas. De regerend landskampioen betaalde 3,5 miljoen euro voor hem. In Sport/Voetbalmagazine legt Mitrovic uit waarom het niet lukte bij Besiktas. “Toen ik er aankwam, waren er al drie centrale verdedigers: Atinc Nukan ( RB Leipzig, nvdr),Dusko Tosic ( Guangzhou, nvdr) en Marcelo, die nu bij Lyon speelt. Ik stond na die eerste zes maanden dicht bij een basisplaats, dacht ik, tot de club Pepe bij Real Madrid weghaalde en ook Gary Medel ( Internazionale, nvdr) naar Besiktas kwam”, aldus de verdediger.

Die transfers waren er een brug te ver voor Mitrovic. “Die concurrentiestrijd tegen zoveel ervaring kon ik niet winnen. Ik voelde dat ik geen kans zou krijgen en zocht een oplossing, want ik was nog te jong om elke week op de bank te zitten. Alleen door elke week te spelen, kon ik verbeteren.”

facebook SUPERTIP!! STRAKS Club Brugge – Anderlecht! Voorspel vrijblijvend de eerste doelpuntenmaker en de minuut van het eerste doelpunt & win €25.000!!! BUITENKANSJE!!!! facebook

Club huurde Mitrovic in januari van Besiktas, maar lichtte de aankoopoptie van 4,5 miljoen euro niet. Enkele weken later kon het hem dus voor één miljoen euro minder vastleggen.
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *