Voetbal4U.BE
Mis niets

‘Real Madrid reikt Eden Hazard én Kevin de Bruyne de hand met nieuwste transferplan’

De selectie van Real Madrid kan wel wat versterking gebruiken. Er is dus veel werk aan de winkel om aantoonbaar aan het nieuwe seizoen te beginnen. Ze hebben al een nieuwe naam in gedachten.

Uiteraard wordt de Koninklijke ook nog steeds in verband gebracht met een transfer van Eden Hazard, maar de laatste topper die in verband wordt gebracht met Real, is Bernardo Silva van Manchester City. Volgens Don Balon bereiden de Madrilenen een bod voor van 75 miljoen euro op de spelmaker van The Cityzens.

VANAVOND EUROPA LEAGUE!! STORT 10 EN UNIBET STORT ER 20EURO VOOR JE BOVENOP!!!

SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!!! facebook

Een vertrek van Silva zou mogelijk in de kaart kunnen spelen van De Bruyne, die na zijn blessureleed van dit seizoen, zijn status in Manchester toch wat zag dalen, terwijl de Portugees hoge toppen scheert. En mocht Hazard straks zijn gedroomde transfer maken naar de Spaanse hoofdstad, zou hij er met de Portugees meteen een begenadigde ploeggenoot bij hebben.

Máár, tot een transfer lijkt het echter niet meteen te zullen komen. Het Spaanse medium meldt namelijk dat Bernardo Silva niet bepaald intenties heeft om City te verlaten, en dat Guardiola & co hem zelfs een nieuw contract willen aanbieden. Daarin zou zelfs een anti-Madrid clausule in worden opgenomen, waarbij de speler een boete van 50 miljoen euro zou moeten betalen indien hij tóch naar Real zou trekken.
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *