Voetbal4U.BE
Mis niets

‘Real Madrid wil transferrecord voor deze speler gaan breken’

Real Madrid zoekt kwaliteit. En kwaliteit kost geld. Daarom wil ‘De Koninklijke’ haar portemonnee gaan trekken voor een speler. Het gaat om de Engelse goaltjesdief Harry Kane.

Volgens de Spaanse sportkrant Marca is Harry Kane de absolute droomaankoop van voorzitter Florentino Pérez. Er is echter één obstakel: Tottenham Hotspur. De Engelsman ligt nog tot 2024 vast in Londen en het is algemeen bekend dat voorzitter Daniel Levy een bijzonder lastige onderhandelingspartner is. Dat bleek in het verleden al rond Luka Modric en Gareth Bale. Levy heeft al eerder aangekondigd dat Kane meer moet opleveren dan de 222 miljoen euro van Neymar.

Kane zelf lijkt niet voornemens om een transfer te forceren, maar Pérez zou intern al hebben aangegeven dat hij liever een clubrecord breekt voor de Engelsman dan voor de Braziliaan. Marca vraagt zich alleen wel af of Kane kan aarden in het Spaanse voetbal. In het verleden lukte het Britten als Laurie Cunningham, Steve McManaman, David Beckham, Michael Owen en Bale immers niet om optimaal te renderen in Madrid.
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.