Voetbal4U.BE
Mis niets

Rene Vandereycken haalt uit naar Martinez: “Hadden verder moeten staan”

Belgie werd gisteren door een mensenmassa gehuldigd in Brussel na het behalen van de historische derde plaats op het WK. Toch is niet iedereen even positief. Rene Vandereycken is namelijk kritisch op Roberto Martinez.

“In mijn ogen had deze ploeg de finale kunnen halen. Als je Martinez verantwoordelijk houdt voor het behalen van de derde plaats, dan moet je hem ook verantwoordelijk houden voor het niet bereiken van de finale. Mij heeft Martinez nog altijd niet overtuigd”, zei hij aan Het Nieuwsblad.

facebook SUPERTIP!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR HET NIEUWE VOETBALSEIZOEN!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

Vandereycken vindt dat de Belgen inzake veldspel nog niet ver genoeg staan. Hij is van mening dat Martinez ook verkeerde keuzes maakte inzake selectiebeleid. Een streng oordeel dus van de ex-bondscoach.

“Rekening houdend met de kwaliteiten die in deze groep zitten en als je daar twee jaar mee mag werken, dat vind ik dat je meer zou moeten kunnen dan de beste counterploeg van de wereld zijn. In mijn ogen heeft hij ook een aantal verkeerde selectiekeuzes gemaakt: het thuislaten van Nainggolan en Benteke. De essentie is toch dat we verder hadden moeten staan in het veldspel.”
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *