Voetbal4U.BE
Mis niets

Roberto Martinez kondigt veranderingen aan: “Ze moeten worden uitgedaagd”

De Rode Duivels kunnen terugkijken op een goed WK maar de volgende horde staat alweer voor de deur. Ze oefenen eerst tegen Schotland om vervolgens in de Nations League naar IJsland trekken. En Roberto Martinez kondigt nu al veranderingen aan.

De bondscoach bevestigt in Sport/Voetbalmagazine dat hij vers bloed aan de selectie wil toevoegen. “Ja. Omdat deze spelers moeten worden uitgedaagd. We hebben wat jonge spelers die dat kunnen”, vertelt Martinez.

facebook SUPERTIP!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR HET NIEUWE VOETBALSEIZOEN!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

Zelf moet Martinez geen plaats maken voor vers bloed, want hij verlengde nog voor het WK zijn contract. “De voorzitter wilde een effect op de lange termijn. Ik vond dat dapper, want we hadden ook kunnen verliezen van Panama en dat zou het grootste drama in het Belgische voetbal geweest zijn. En dan stond je daar met je bondscoach. Maar dit gaat verder dan de coach. Wij hebben hier de wereld getoond wat het merk België is op voetbalvlak. We kunnen niet stilstaan.”
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *