Voetbal4U.BE
Mis niets

Rode Duivel en nu tegenstander over herinneringen aan Club Brugge

Sinds deze zomer speelt Axel Witsel weer op Europese grond. De laatste jaren speelde hij voor ontzettend veel geld in China maar nu is hij één van de sterkhouders bij Borussia Dortmund. De tegenstander van Club Brugge in de Champions League.

facebook CHAMPIONS LEAGUE!! Voorspel de uitslag van 4 CL-wedstrijden & win €50.000 op Unibet.be!! (KLIK HIER VOOR DE VOORWAARDEN!!!) facebook

De Rode Duivel toont veel respect voor de Bruggelingen. “Ik heb al veel tegen Club Brugge gespeeld, maar nu wordt het toch wat anders. We hebben een goed team, maar ook een goede tegenstander. We zullen alles moeten geven om te winnen. Ik herinner me dat Club goede supporters heeft. Ik hoop op een goede sfeer in het stadion.”

Zijn trainer Lucien Favre waakt ook voor onderschatting van de tegenstrever. “Club is de landskampioen van een goeie competitie. Ze zijn ervaren, we kennen ze goed.” “We zullen compact moeten spelen, goed moeten verdedigen en ook slim zijn in de opbouw, want Club countert snel. Ze kunnen ook het spel maken als het moet, in hoog tempo, maar ook geduldig.”
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *