Voetbal4U.BE
Mis niets

‘Ronaldinho staat voor rentree als speler in het profvoetbal’

Het zou zomaar kunnen dat de Braziliaase balkunstenaar Ronaldinho zijn schoenen weer gaat aantrekken. Gimnasia La Plata de ploeg van trainer Diego Maradona zou namelijk in hem geinteresseerd zijn.

En volgens de Argentijnse krant El Día, nota bene gezeteld in La Plata, is het ook een reële mogelijkheid. Van contact tussen beide partijen is weliswaar nog geen sprake, maar daar kan de komende dagen verandering in komen. De wens van de twee grootheden is er in ieder geval: Maradona wil Ronaldinho maar al te graag naar Gimnasia halen en de veertigjarige Braziliaan heeft daar volgens zijn entourage zeker wel oren naar.

Sterker nog, Ronaldinho zou toch al van plan zijn geweest om zijn carrière weer op te pakken om zo een moeilijke periode achter zich te laten. De oud-speler van Paris Saint-Germain, Barcelona en AC Milan en tweevoudig Wereldvoetballer van het Jaar zit nog altijd vast in een hotel in de Paraguayaanse hoofdstad Asuncíon, nadat hij bij binnenkomst in het Zuid-Amerikaanse land een vervalst paspoort bleek te hebben en zelfs de gevangenis in moest.
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *