Voetbal4U.BE
Mis niets

‘Ryota Morioka en Dieumerci Mbokani naar Royal Antwerp?’

Royal Antwerp probeert nog wat te doen op de transfermarkt. Eerder grepen ze naast Guillaume Gillet en nu hebben ze Ryota Morioka en Dieumerci Mbokani in het vizier. Tot dusver lijken de twee niet naar Antwerp te gaan verhuizen. Mbokani is een vrije speler en Morioka zit op een zijspoor bij Anderlecht. Sportief manager Sven Jacques liet in Gazet van Antwerpen niet in zijn kaarten kijken over de twee genoemde spelers.

facebook VOOR BELGEN!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR HET NIEUWE VOETBALSEIZOEN!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

“Het heeft geen zin om al die ­namen te overlopen. Dagelijks overlopen we hier twintig, vijfentwintig profielen… We kennen de Belgische markt van binnen en van buiten, in alle reeksen. En we blijven afwegen of het de investering waard is: of wij willen, of de speler wil, of de entourage wil.”

Laszlo Bölöni is vragende partij voor versterking. Hij gaf aan vijf Bolats (lees: sterkhouders) nodig te hebben om de ambities van de voorzitter waar te kunnen maken.
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *