Mis niets

‘Spanning tussen Marc Coucke en Michel Verschueren neemt flink toe’

Anderlecht heeft nog grote stappen te zetten. En vooral financieel moet er een tandje worden bijgezet.Daarom voerde voorzitter Marc Coucke ook een nieuwe herstructurering door.

Voorlopig leverde die ingreep al één slachtoffer op: CEO Jo Van Biesbroeck moet vanaf één april plaats maken voor Karel Van Eetvelt, al zal hij zijn opvolger eerst nog inwerken. Maar ook Michael Verschueren lijkt in vieze papieren te zitten. Volgens Sport/Voetbalmagazine is de spanning tussen Coucke en zijn sportief directeur de laatste weken flink toegenomen. Het weekblad stelt dan ook dat het louter een kwestie van afwachten is alvorens het nieuwe bestuur ‘zijn degradatie officieel zal maken’.

Verschueren zou wel binnen de club actief blijven en zich opnieuw volledig gaan toeleggen op zijn rol als lid van de European Club Association (ECA). Maar ook voor Vincent Kompany zouden de veranderingen binnen het bestuur belangrijke gevolgen kunnen hebben. Zijn visie zou nog steeds gevolgd worden, maar de speler-inspirator zal wel enkele bevoegdheden en een pak macht moeten afstaan. Al blijft hij wel nauw betrokken bij het uitbouwen van de toekomst van de club.


VERDUBBEL DE WINST VAN JE EERSTE TWEE WEDDENSCHAPPEN BIJ UNIBET.BE! (INSCHRIJVEN DUURT SLECHTS EEN MINUUTJE!)

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *