Voetbal4U.BE
Mis niets

Toptransfer voor Club Brugge: “Misschien voldoende voor tweede titel”

Club Brugge presteert dit seizoen weer uitstekend. Ook waren er voldoende aankopen en één speler lijkt een schot in de roos te zijn. We hebben het dan over de Nederlander Arnaut ‘Danjuma’ Groeneveld. Hij kwam over van NEC dat op het tweede niveau speelt.

facebook SUPERTIP!! NATIONS LEAGUE: WIN een droomreis naar jouw favoriete voetbalwedstrijd & pak jouw deel van €10.000! (KLIK HIER VOOR DE VOORWAARDEN!!!) facebook

Bij Het Nieuwsblad wordt hij door het merendeel van de clubwatchers getipt als dé beste inkomende transfer van de voorbije zomer in de Jupiler Pro League. “De Nederlander moet Club Brugge een surplus kunnen bieden. Misschien zelfs voldoende voor een tweede titel”, klinkt het onder meer.

De belofte-international van Oranje is alvast goed aan het seizoen begonnen, maar moet wel nog bevestigen. Bovendien was hij in de moeilijke wedstrijden tegen Antwerp en Anderlecht niet in goede doen. Afwachten dus of hij zich kan doorzetten tegen de topdefensies van de Champions League-tegenstanders.
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.