Voetbal4U.BE
Mis niets

‘Twee Italiaanse topclubs gaan strijd aan om Timothy Castagne’

Het Atalanta Bergamo van Timothy Castagne presteert dit seizoen uitstekend. Midweeks werd Valencia in de Champions League nog met 4-1 aan de kant gezet wat natuurlijk een fenomenale prestatie is. De Rode Duivel is de jongste weken zijn basisplaats weer kwijt aan Hans Hateboer, die woensdag twee keer scoorde.

Maar desondanks kan Castagne nog steeds op fraaie belangstelling rekenen. De Rode Duivel heeft immers een zeer interessant profiel, want met zijn 24 jaar is hij nog steeds behoorlijk jong en bovendien is hij in 2021 einde contract. Als hij niet snel bijtekent, zou hij in de zomer dus voor een zacht prijsje op te halen zijn.

Volgens Calciomercato zouden daardoor Napoli en Inter in de zomer kunnen aankloppen. Vooral voor Antonio Conte zou Castagne een interessante optie kunnen zijn. Hij kan immers perfect uit de voeten in een 3-5-2 en bovendien zijn de flankspelers van de Nerazzurri allemaal op leeftijd. Young, D’Ambrosio en Candreva zijn de 30 al gepasseerd en Moses nadert die grens ook.


-

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *