Voetbal4U.BE
Mis niets

ULTIEME POGING! ‘Eden Hazard krijgt wáánzinnige miljoenenaanbieding binnen’

Chelsea is gelukkig met Eden Hazard. Hij is erg gewild op de transfermarkt en vooral Real Madrid zou hem graag willen inlijven. Toch hoopt de Londense grootmacht daar een stokje voor te steken.

De Rode Duivel gaat komende zomer zijn laatste contractjaar in. Indien hij zijn verbintenis niet verlengd, zal Chelsea hem dan dus (voor een relatief beperkte som) moeten verkopen om nog ietwat winst te boeken. Een scenario dat de Londenaren absoluut willen voorkomen. Volgens The Daily Express zou de club hem daarom een waanzinnig contractvoorstel hebben voorgeschoteld. Indien Hazard verlengt op Stamford Bridge, zou hij volgens het Engelse medium maar liefst zo’n 335.000 per week kunnen verdienen. Goed voor een slordige 17.5 miljoen euro per jaar.

Een waanzinnig salaris dus en bovendien hoopt ook coach Maurizio Sarri dat hij aan boord blijft. Maar Real Madrid blijft zijn droomclub en een verhuis naar de Spaanse hoofdstad is erg verleidelijk. Daarom houdt Hazard volgens Het Laatste Nieuws, dat het zelfs heeft over een weeksalaris van 400.000, de boot bij Chelsea voorlopig af. Wellicht ten vroegste in januari mogen we meer nieuws verwachten.
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *