Voetbal4U.BE
Mis niets

Vercauteren spreekt Marc Coucke tegen: “Niet verantwoord”

Anderlecht-voorzitter wil de deur openhouden voor een hervatting van de competitie het liefst nog met de Play-Offs. Alleen na mate de tijd verstrijkt lijkt hij hier steeds meer alleen in te staan. Zelfs zijn eigen T1 is niet echt akkoord.

In gesprek met Sporza doet Frank Vercauteren, die daarin tevens toegaf op dit moment technisch werkloos te zijn, immers duidelijk zijn uiterste best om een lastige spreidstand aan te houden. De Paars-Witte hoofdcoach koesterde net zoals zijn voorzitter uiteraard nog hoop om een Europees ticket af te dwingen en geeft dan ook geregeld aan dat volgens hem in het ideale scenario de huidige campagne nog afgewerkt wordt. Al lijkt hij daar zelf wel niet meer echt in te geloven.

“Wat mij betreft kunnen we dit seizoen alles nog uitspelen. Maar later dan 30 juni zou ik niet meer spelen”, aldus Vercauteren. “Ik kan me inbeelden hoe sommige ploegen reageren in functie van de huidige rangschikking. Ook Anderlecht. Of dat verantwoord is? Dat denk ik niet. We zullen solidariteit moeten vinden. Iedereen zal zijn eigen belangen verdedigen, maar ook moeten toegeven. Daarin moeten we een consensus vinden. De perfecte oplossing bestaat niet.”
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *