Voetbal4U.BE
Mis niets

Vertrekt Club straks uit Brugge?

Bij Club Brugge liggen er al een tijdje plannen voor een nieuw stadion maar tot een daad kwam het tot op heden nog niet. Ze spelen nog steeds hun potjes in het Jan Breydelstadion. Mocht het nieuwe stadion er komen dan moeten de nodige obstakels worden overwonnen.

En dus worden ook andere pistes onderzocht. Eén van de opties die inmiddels werden aangehaald, is een verhuis naar een grondgebied in nabij gelegen gemeente. Maar Dirk De fauw, burgemeester van Brugge, ziet het zo’n vaart niet lopen. “Dat kan ik mij echt niet voorstellen en we doen er alles aan om dat niet te laten gebeuren. Er wordt gezegd dat Leopold Lippens (zijn collega-burgemeester van Knokke, red.) Club met open armen zou ontvangen, maar dat betwijfel ik. Trouwens: de locatie in Hoeke is vogelrichtlijngebied, nóg meer problemen dan aan de Blankenbergse Steenweg”, maakt hij zich sterk bij Sport/Voetbalmagazine.

WOW! VERDUBBEL JE WINST MET JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

EN WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE PRO LEAGUE EN PROXIMUS LEAGUE! ONTDEK HET HIER! facebook

Een andere alternatieve optie buiten het Brugse grondgebied is Loppem, een deelgemeente van het naburige Zedelgem. Maar ook dat ziet De fauw niet snel gebeuren. “Wat Loppem betreft, ik kan toch moeilijk een stuk grond in een andere gemeente kopen? Of ik zou, zoals Bart Verhaeghe al suggereerde, bij de burgemeester van Zedelgem moeten aandringen op een grenscorrectie. Zo gemakkelijk lijkt me dat niet.”
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *