Voetbal4U.BE
Mis niets

Vince ‘The Prince’ Kompany laat zich uit over toekomst bij Duivels

De Rode Duivels zijn vandaag door een mensenmassa gehuldigd in Brussel. Voor een aantal spelers betekend dit WK het einde van hun nationale loopbaan. Misschien ook wel voor Vincent Kompany.

Maar de verdediger liet achteraf verstaan dat hij daarover nog geen beslissing heeft genomen. “Dat gesprek moet ik thuis nog even voeren met mijn vrouw en kinderen. De allerkleinste zal misschien niet veel te zeggen hebben. Vandaag heerst er te veel emotie om daar een standpunt over in te nemen”, reageerde Vince the Prince bij VTM Nieuws.

facebook SUPERTIP!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR HET NIEUWE VOETBALSEIZOEN!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

In ieder geval heeft Kompany voldoende goesting om nog een tijdje door te gaan met de nationale ploeg. “Ik voel me goed, ik voel me nog jong en ik beleef de mooiste momenten in mijn carrière. Ik heb de laatste 12 of 24 maanden misschien twee wedstrijden verloren. Geen idee. Dat is heel leuk als voetballer en dat wil je niet opgeven. Nu even vakantie en dan neem ik mijn tijd.”
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *