Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Haalt Standard Luik nog een ex-speler terug?

Standard Luik heeft er een handje van om ex-spelers terug te halen. Met jongens als Sebastien Pocognoli, Paul-José Mpoku, Luis Pedro Cavanda en Mehdi Carcela haalde het heel wat ex-spelers terug naar Luik.

VOETBALLIEFHEBBER? PLAY-OFFS in BELGIE!! WED en KIJK LIVE naar DEZE WEDSTRIJDEN VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

La Dernière Heure weet dat Daniel Opare deze week op bezoek was op de club. De Ghanese rechtsachter speelde in het verleden voor de Rouches en trok nadien naar FC Porto. De ex-speler van Real Madrid speelde ook nog voor Besiktas en RC Lens en de Franse club leent hem uit aan Augsburg. Daar kwam hij aanvankelijk veel aan spelen toe, maar daar werd hij op non actief gezet.

Opare lijkt in de zomer een nieuwe club te gaan moeten zoeken en in Luik komt een plaatsje vrij. Reginal Goreux is einde contract en lijkt de club te gaan verlaten. Cavanda wordt gehuurd van Galatasaray en de aankoopoptie werd nog niet gelicht. Misschien kan Standard wel eens polsen bij Opare…

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *