Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

DEFINITIEF: RSC Anderlecht rondt opmerkelijke ’transfer’ af

Er gebeuren momenteel veel veranderingen bij RSC Anderlecht. Op bestuurlijk en sportief niveau. Zo werd er vanmiddag een nieuwe jeugdcoach voorgesteld aan het publiek.

RSCA was immers op zoek naar een opvolger voor Emilio Ferrera, die bij Standard de assistent van Michel Preud’homme wordt. En de keuze is uiteindelijk gevallen op Jonas De Roeck. De oud-speler van onder meer Lierse, Gent en Antwerp was vorig seizoen actief als T1 bij STVV en liet daar een behoorlijke indruk achter. De Japanse eigenaars waren echter niet overtuigd en besloten hem te vervangen door Marc Brys.

Nu zet De Roeck dus een stapje terug en gaat hij voor minstens twee seizoenen aan de slag met de U21 van de recordkampioen. “Ik ben erg tevreden met des kans om jonge talenten beter te maken en de jeugdopleiding van RSC Anderlecht te ondersteunen. Ik zal, samen met mijn staf, de talenten helpen om de laatste stap naar het eerste elftal te zetten. Ik beschouw deze functie als een buitenkans om mijn trainerscapaciteiten verder te ontwikkelen”, reageert hij op de clubwebsite.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *